Puisi Sunda Karya Eddy D. Iskandar

Sastra 0
Lagu Hirup Eddy D. Iskandar

Lagu Hirup Eddy D. Iskandar

Cikancah-Cyber – Di bawah ini satu puisi (sajak) dengan bahasa Sunda karya Eddy D. Iskandar yang dibuat tahun 1992.

LAGU HIRUP
Karya : Eddy D. Iskandar, 1992

Unggal poe unggal lengkah
nataan tanggal dina kalender
angger aya nu diarep-arep
ari umur melesat henteu kajeueung

Dina beja dina carita
teu weleh aya nu miheulaan
warna-warni kajadian. Teu kapireng
da puguh katalimbeng rusiah

Dina sakeclak cimata. Aya kasedih
nu teu kedal. Dina kongkolak
kahirupan. Aya nu miang
teu mulang deui

Artikel menarik lainnya :

Tags:
Rate this article!
author

Author: 

Related Posts

Leave a Reply